Daan

woensdag 13 april 2011

Eenmalige aanbieding

Let op!!! Eenmalige speciale aanbieding!!!

Ik kreeg vandaag deze speciale aanbieding binnen en wilde jullie hem natuurlijk ook niet onthouden. Bijna helemaal voor niks en zelf af te halen bij huize Jansen. Koppige en eigenwijze tweejarige peuter, bijna drie jaar, dus de 'ik ben twee en ik zeg nee' fase zou ver voorbij moeten zijn. Dat dan de fase van 'ik ben drie en ik doe het lekker toch nie' komt, zal ik er eerlijkheidshalve maar bij vermelden.

In ieder geval betreft het een erg dwarse peuter, nagenoeg zelfstandig en kan eigenlijk alles zelf. Weet alles beter en regelt het graag voor een ander. Neemt geen blad voor de mond, is ook niet van plan ander taalgebruik te hanteren en zou eigenlijk een 'mondspoelbeurt met zeep' kunnen gebruiken. Beschikt over een sterke eigen wil (nee, ik wille nie opruimen), heeft een eigen mening (ikke vinne rose mooi), erg zuinig in schoengebruik (draagt graag regenlaarzen die twee maten te klein zijn), heeft een sterk ontwikkelde kledingstijl (favoriete outfit: tutu met legging, regenlaarzen, batmancape, bodywarmer, zonnebril, wintermuts en paraplu). Is erg creatief met stift vooral op muren, eettafels en zichzelf, laat zich dan ook helemaal gaan en toont geen spoortje terughoudendheid. Het gevoel voor rommel maken, speelgoed door de kamer gooien en manden met speelgoed omkieperen is tot in de puntjes ontwikkeld. Zoiets zie je eigenlijk maar zelden. Enig minpuntje is wel, deze peuter is nog niet zindelijk. Daar staat dan wel weer tegenover dat ze er geen moeite mee heeft om zelf haar poepluier uit te doen, deze op de grond te deponeren net voor de neus van haar babyzusje, die je dan vervolgens net op het nippertje weg kunt grissen in een wel zo'n onmogelijke houding dat een spier in je rug is verrekt en je nog dagen last blijft houden van een vage, zeurende rugpijn.

Maar goed, het is en blijft een unieke aanbieding, eigenlijk zo eentje die je zelden tot nooit krijgt. Denk er goed over na, want de 'niet goed, geld terug' garantie kan hier helaas niet op worden gegeven. Het is geheel op eigen risico en wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel chronische slaaptekorten, kunst-en schilderwerken op plaatsen waar je ze liever niet had gewild, beschadigde trommelvliezen en gehoorproblemen, verwarring over het tot tien tellen, na dat wel 1000 keer te hebben gedaan, weet je niet meer of je wel op de juiste manier tot tien hebt geteld.

Aangezien het een erg speciale aanbieding betreft, zullen eventuele gegadigden door een strenge procedure heen moeten, zij worden op diverse onderdelen uitgebreid gekeurd en tot slot volgt dan ons oordeel en onze bevindingen. Mocht er nu helemaal geen enkele gegadigde uit onze selectie komen, dan zijn wij genoodzaakt om deze speciale aanbieding zelf te houden en aan niemand toe te kennen. We zullen er zelf dan het beste van maken en hopen dat deze fase een tijdelijke fase is en het alleen nog maar beter kan worden.

Dus bij deze....WIE BIED ER???? Graag serieus en naar waarde bieden....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten